SL UNO KFT.

                       Lakásfelújítás,asztalos munkák,ablakfelújítás,festés,mázolás,üvegezés vállalunk

MENÜ

 

Munkáink:

  - galériaépítés, beltéri tolóajtó készítés,

  - gardrób szekrénygyártás,

  - lambériázás, 

  - szalagparkettázás, 

  - laminált burkolatok,

  - egyedi bútorok készítése (konyha-, szoba-, irodabútorok),

  - nyílászárók gyártása, cseréje, mázolása, javítása és hőszigetelt üveg berakása,

  - zárak javítása cseréje,

  - üvegezés,

  - faházek és autóbeálló készítés,

  - biztonsági rácsok készítése (ajtó-. ablakrácsok),

  - ajtó-, ablakszigetelés (hő-, por-, hang ellen) ,

  - festés, mázolás, gipszkartonozás,

  - rovarháló reluxa, mobil és fix -redőny felrakás (műanyag, vagy alumínium), javítás.

 

 12 év tapasztalattal rendelkező megbízható szakemberekkel vállaljuk fa- és műanyag ablakok teljes körű felújítását, csiszolását, festését, mázolását, záraik javítását, beállítását, cseréjét. Vállaljuk vékony kopott ablaküvegek cseréjét kiváló minőségű hőszigetelt Thermó üvegre is.

  A szigetelés svéd bemarásos technológiával, szilikon gumi felhasználásával történik. Előnyei: huzatmentesség, hőmérséklet emelkedés, porzárás.Bejárati beltéri-, kültéri ajtók javítása passzítása, pótlását, festése, záraik cseréje.  Foglalkozunk műanyag ablakok (hagyományos nyíló-bukó és amerikai toló- és emelőpaneles), bejárati ajtók és erkélyajtók, beépítésével, cseréjével. A nyílászárókhoz különböző árnyékolástechnikai kiegészítők is rendelhetők pl: redőny (műanyag, vagy alumínium ), reluxa, mobil és fix rovarháló. Az ablakcsere utáni helyreállítást is vállaljuk, így Önnek nem kell külön kőműves szakembert megbíznia a régi ablakok bontása során - a falon - keletkezett sérülések javítása miatt.A műanyag ablakokhoz rendelhető párkány, illetve könyöklő is. Rövid határidővel, ingyenes kiszállás.

Ajtó és ablakszigetelés:

A szigetelés megkezdése előtt meg kell győződnünk arról, hogy a nyílászáró megfelelően van-e bepasszítva, beállítva.Ajtó, ablak szigetelésnél a beállítás elengedhetetlen feltétele a megfelelő szigetelésnek.Az általam alkalmazott Svéd szilikon tömítés akár 10-15 évig is ellenáll. A nyílászáró beállítása után elvégzem a szigetelési munkákat. Felméréskor megállapítom, hogy mekkora a hézag az ablak és a tok között, attól függően különböző keresztmetszetű anyagot használok. A szigetelés felrakása után szinte minden esetben ismételten bepasszítom a nyílászárót.

A szigetelést mindenfajta ajtóra, (kétszárnyú, egyszárnyú, bejárati, erkélyajtó) ill. ablakra elvégzem.

Így minimalizáljuk otthona energiafelhasználását, nem fogja súlyos ezrekért az utcát fűteni, vagy nyáron biztosíthatja légkondicionálója leghatékonyabb működését, energiafelhasználását.A nem megfelelő szigetelés a hazai háztartásokban leggyakrabban jelentkező hiba. Ez a fűtési idényben hőveszteséget okoz, a nyári hónapokban pedig a légkondicionáló "erőlködését", magasabb energiafelhasználását okozza.A tökéletes szigetelés nagyon hamar visszahozza az árát az energiaszámláiban!

Díjmentes felmérés az Ön otthonában, előre egyeztetett időpontban.

Tel: 06 70/7042701

 SL UNO Kft

 

Asztali nézet